Radio & Co 

Radio & Co är ett säljbolag med fokus på radioreklam, både i traditionell radio och på Internet. 

Genom stark lokal förankring och fysisk närvaro, befäster vi de välkända varumärkena, RIX FM och Star FM som stabila och pålitliga varumärken. Stationerna dominerar i sina respektive områden och målgrupper.

Vi verkar på Sveriges fjärde största marknad, som omfattar Östergötland.

 

 

 

 

Om radioreklam

Varje vecka lyssnar 9 av 10 svenskar på radio, av dessa lyssnar så många som 7 av 10 på någon av de kommersiella stationerna.

Forskning från brittiska Sparkler Research har kommit fram till att lyssnarens energi ökar med över 300 % i samband med radiolyssnande. Radioreklam blir ett sätt för dig som annonsör att bli en del av denna positiva energi – med hjälp av ljudet kan du tala direkt till lyssnarens känslor.

Radio kommunicerar i realtid. Du som annonsör kan välja när du vill att din målgrupp skall höra din reklamspot. Ljud är påträngande, svårfångat och oemotståndligt. Radiomediet erbjuder unika egenskaper som gör det till ett attraktivt annonsmedium.

Det går inte att bläddra förbi reklamen på radio. Genom upprepade budskap kan annonsören skapa ett behov hos konsumenten och när behovet finns ligger den annonsören top-of-mind.

Lär dig mer om radio och hör referenskunder i vår ljuddokumentär.

Kontakta någon av våra säljare direkt här.